Shipping & returns

VERZENDEN 

Hoelang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Wij streven ernaar je pakketje zo snel mogelijk naar het door jou opgegeven adres te verzenden. Op werkdagen voor 22.00 besteld = de volgende dag verzonden. Bestellingen die binnen Nederland worden geplaatst zullen binnen 2 tot 3 werkdagen geleverd worden. Bestellingen naar andere landen in Europa zullen binnen 5 tot 10 werkdagen geleverd worden. 

Wat zijn de verzendkosten en levertijden per land?

Nederland

  • Kosten: €3,95*
  • Levertijd: 2 tot 3 werkdagen

Europe

  • Kosten: variëren van €9,00 tot €20,00
  • Levertijd: 5 tot 10 werkdagen

*GRATIS verzending op bestellingen vanaf €65

De juiste verzendkosten worden berekent zodra je jouw land selecteert.

 

RETOURNEREN 

Ben je niet helemaal tevreden met je online aankoop of is de maat niet juist? Geen enkel probleem! Je kunt jouw artikel(en) dan tot 14 dagen na ontvangst bij ons aanmelden voor retour. 

Let op: retourneren is wel op eigen kosten en uiteraard dient het item in originele staat (en bij kleding met kaartjes eraan) te worden geretourneerd. Kleding die gewassen/gedragen ruikt of make-up en andere vlekken bevat worden niet teruggenomen. Vanwege de hygiëne kunnen sieraden niet geruild of geretourneerd worden. 

Tevens behouden wij het recht om een retourzending te weigeren als het niet aan de voorwaarden voldoet of er vermoeden is van misbruik.

Ruilen

Heb je iets besteld maar past het toch niet helemaal goed? Dan kun je dit product ruilen voor een andere maat, mits het op voorraad is. Geef duidelijk aan om welk product het gaat en voor welke maat jij het item wilt omruilen. Wanneer wij je retourproduct ontvangen hebben, sturen we zo snel mogelijk de goede maat naar je op. Hebben we dit product niet meer? Dan krijg je je geld uiteraard teruggestort op je rekening. 

Hoe meld ik mijn retour aan?

Je kan je retour aanmelden door een e-mail te sturen naar monterno.info@gmail.com, of via het contactformulier op de website. Vermeld zo veel mogelijk gegevens, maar tenminste; persoonsgegevens, ordernummer, de reden van retourneren en welk(e) item(s) je retour wilt sturen. Je krijgt dan vervolgens van ons te horen hoe je je item retour moet sturen. 

Het item retour sturen

Na aanmelding van de retour en goedkeuring van ons kun je de bestelling retourneren door het item op te sturen. De kosten van retourzending zijn voor de afzender. Als je een artikel hebt geretourneerd dat ondeugdelijk is, vergoeden wij de retourkosten die je hebt moeten maken.

Let op! Het is niet de bedoeling dat je een item retourneert zonder ons hiervan op de hoogte te stellen.

Binnen hoeveel tijd staat mijn aankoopbedrag weer op mijn rekening?

We doen onze uiterste best om het bedrag zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 werkdagen, weer terug te betalen! 

 

Als je een pakketje naar ons retourneert, bewaar dan altijd het bewijs van verzending. Zo kunnen we indien nodig eenvoudig checken of het pakketje bij ons is aangekomen.